top of page

vr 26 jan

|

Hasselt

Movement Medicine

Door Angela Boeringa.

Movement Medicine
Movement Medicine

Tijd en locatie

26 jan 2024 19:30 – 22:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Welkom bij deze ‘body-based spiritual practice’. Een dansavond waarin je jouw innerlijk landschap kunt exploreren en tot expressie brengen, met ondersteuning van inspirerende muziek en zachte begeleiding. Een brave space (veilige ruimte) om de natuurlijke intelligentie en bewegingen van je eigen lijf te volgen.

De uitnodiging is om je aandacht en identiteit te verruimen van ’only your thinking mind’ naar je hele fysieke, mentale en emotionele bewustzijn. Laat het ritme en de melodie van de muziek je dans inspireren en op nieuwe manieren door je heen bewegen. Omarm, laat los, beweeg, geef permissie en expressie aan elk stukje van het verhaal dat je lichaam vertelt.

‘Movement Medicine’ is een conscious dance practice die voortgekomen is uit de 5ritmes van Gabrielle Roth, verder vormgegeven door het Engelse koppel Susannah en Ya’Acov Darling Khan. Een danspraktijk die de dynamische vrijheid en het plezier van dansen combineert met oefeningen, waarin o.a. kennis uit de systemische-, gestalt-, trauma therapie en sjamanisme verweven zit.

Deze oefeningen ondersteunen je om jouw contact met jezelf, je creativiteit en je integriteit te verdiepen. Ze verbinden je terug met de wijsheid van jouw hart, de blijdschap van weten wie je bent en de voldoening van jouw unieke bijdrage aan het leven.

Enjoy (y)our dance!

Tickets

  • Early Monke

    Verkoop eindigt op: 26 jan 2024 22:00
    € 25,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page