top of page

... do soundhealing and mantra

to raise your vibration.

Image by Julio Lopez

Soundhealing

& Mantra

Meditation Class

Buddhist Bowls & Mantra

Geluid werd altijd al gebruikt als een krachtig middel voor heling, meditatie en persoonlijke groei. Gelukkig is deze kennis doorheen de generaties doorgegeven zodat we er vandaag van kunnen genieten.

 

Verschillende artiesten gaan jullie meenemen op een reis van geluid en vibraties die rust brengt tot in je diepste kern.

 

Dit werkt zo ontspannend dat het kan helpen met het verzachten van migraine, angst, verdriet, rusteloosheid en pijn. Het bevordert slaap, boost creativiteit en kan je tot nieuwe inzichten brengen over problemen waar je al lang mee zat.

 

Kortom: de beste kwaliteit aan rust die je kan helpen om slechte 'vibes' los te laten zodat je nog helderder terug in het leven kan stappen.

Healing vibrations(3).png
Bowls & manta
Holotropic
Kirtan
Ritual Dance-24.jpg

Wekelijkse Kirtans

Breng eventueel een instrument mee en kom elke donderdagavond om 21u mee samen zingen!

Kirtan-zingen lijkt op mantra-zingen, maar dan eenvoudiger qua tekst (melodie kan wel veranderen). Bij kirtan-zingen gaat het vaak om enkele eenvoudige woorden (bv SitaRam) die steeds voorgezongen worden door 1 iemand, waarna de hele groep ze nazingt.

Kirtan(1).png
Ritual Dance-24.jpg
Image by Conscious Design

Holotropic Breathwork & Soundhealing

“Reizen door de geest en bewegen naar heelheid”

 

Sta jij open voor de ervaring van “Wholeness” en “Onenes” en ben je benieuwd naar andere lagen van je bewustzijn en ben je niet bang voor een uniek, diep innerlijk proces van zelfheling?

 

Join us!

Breathwork journey.

Tweewekelijkse sessies

op dinsdagavonden

van 20u tot 22u

in de grote zaal.

Of join the Breathing tribe voor een langere ademsessie elke laatste zondag van de maand!

bottom of page