top of page

...coach you

to blossom

Wordt een krachtigere versie van uzelf via
one-on-one transformatieve trajecten in Hasselt.

Hey, Arnout hier.
 

 

 

 


Ik creëer graag ruimte voor u.
 

  • Zodat ge lichter kunt worden.

  • Om patronen die u niet dienen te lossen.

  • Om een betere relatie met uw lijf te creëren.

  • Om u nog krachtiger te laten leven naar uw hart.

  • Om trauma's te verwerken zodat ge die niet moet blijven meesleuren.

  • Om nog beter om te kunnen gaan met stressoren uit uw dagelijks leven.

 


Dit houdt in dat we een persoonlijk traject aangaan waarbij ik ACT, cognitieve psychologie, mindfulness meditatie, nature medicine, stoïcisme, sjamanisme, actieve meditaties, dans, metta meditatie, en ademhalingswerk ga inzetten zodat ge beter kunt omgaan met de uitdagingen op uw pad.
 


Het verschil met conventionele therapie of coaching is dat we veel lichamelijke oefeningen en technieken gaan doen naast het overbrengen van een andere levensfilosofie. Dit gaat soms spannend zijn om te doen, en dit is nodig want binnen de comfortzone groeit men niet.

Gelukkig leven naar uw waarden is gemakkelijker te bereiken wanneer we niet enkel verstandelijk werken. Via het lichaam kunnen we veel onbewuste spanningen loslaten. Gij zijt meer dan enkel uw verstand, dus geef elk deel van u de kans om te transformeren zodat ge nog meer schoonheid rondom u kunt creëren.

DSC_1851.jpg
Embodie ACT
Psychological%20flexibility_edited.png

Ik doe dit als gezondheidspsycholoog.
Ik heb hier 10 jaar voor gestudeerd, en ik blijf me verder specialiseren in lichaamsgerichte psychotherapie omdat dit me zo boeit.


Dit betekent dat ik u nooit als "klinisch" ga benaderen. Ik heb bewust gekozen om geen klinisch psycholoog te zijn.


Volgens mij zou iedereen geholpen zijn met een goede levensfilosofie en tools om te verwerken wat op uw pad is gekomen. Iedereen is gebaat met werkende technieken om krachtiger te kunnen doen wat ge wenst te doen in de wereld.


ACT blijf ik nog steeds als framework gebruiken om de technieken die ik doorheen de jaren heb geleerd in te passen. Om meer over deze aanpak te lezen: klik op het model wat leidt naar psychologische flexibiliteit.

Ter introductie (en intake) babbel ik graag met u om te zien of het 'klikt' en om te voelen of wat ik breng iets voor u is.

Dit gesprek is gratis en duurt ongeveer 30 minuten.

Ik ga graag even wandelen in een park of bos met u rond Hasselt. Bij nat weer gaat het door in de monke temple.

De vervolgsessies kosten 60 euro/sessie van een uur tot anderhalf uur.

Voor studenten is het 40 euro/sessie.

De duur van de cursus is minimaal 5 sessies, er kunnen enkele sessies bijkomen afhankelijk aan de behoeften van het individu.

Ontwikkel focus

Maak een afspraak

bottom of page